ДИЛЯН ДИМИТРОВ ЩЕ ВОДИ ЛИСТАТА НА ГЕРБ ЗА РЕГИОНА

Публикувано на 15/02/2017 12:12
/ прегледи: 1 019
/ в Общество, Събития
novini-montana

Дилян Димитров ще води листата на ГЕРБ за извънредните парламентарни избори в нашия регион. Това е неофициална информация от  източници на партията. В проекто-листата втора е Ирена Димова, трети е д-р Георги Георгиев, уролог  от Лом.

Ясни са номинациите за  водачи на още три партийни листи за 12 МИР- Монтана, които трябва да бъдат одобрени от централните ръководства на партиите.  На „БСП За България” Атанас Костадинов, на коялиция АБВ и Движение 21 – Петър Петров, който подаде оставка като зам. областен управител, след като АБВ напусна правителството на Бойко Борисов. Досегашният депутат от ДПС  Петър Чобанов отново ще води листата на ДПС за региона. Реформаторския блок, ББЦ, Патриотичен фронт и  партията на В. Марешки, „Воля”,  ще обявят водачите на листите си за Монтана  в края на седмицата.

Най-вероятно водач на Патриотичния фронт ще е Адриан Асенов, който бе народен представител от „Атака” в 42-то народно събрание. Все още никакви предположения няма за листата на Реформаторския блок, както и за новите политически формации на Радан Кънев „Нова Република” и „Да, България” на  Христо Иванов.

Регистрацията на листите в районната избирателна комисия в Монтана трябва да бъде направена до 17 часа на 20 февруари.

Share Button

Коментари в сайта

Все още няма коментари в сайта, вашият коментар може да е първият.


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


ДРУГИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ