БУЛКИ ОТ ТАЙВАН И ТАЙЛАНД ШЕТАТ В МОНТАНА

Публикувано на 01/02/2024 13:01
/ прегледи: 3 191
/ в Общество, Събития
novini-montana

Ергени от Монтана смело встъпват в брак с половинки от другия край на света. През миналата година в града са се задомили момичета от Тайван и Тайланд.  И още: 20-годишен албанец е избрал за съпруга  33-годишна местна хубавица. Общо  161 двойки са сключили официално брак в Монтана през миналата година, статистиката е почти същата както и през 2022 г.

Средната възраст на двойките врекли се във вечна вярност през 2023 г в Монтана  е 30 години. „ Това са хора завършили своето образование, получили  желана  работа и кариерно развитие, психически и физически  зрели,” съобщи   Венка Дикова, директор

Още преди да получат  зрелостно свидетелство,  най-нетърпеливите са  минали през гражданското едва навършили пълнолетие.

Най-възрастната двойка е на общо 112 години,  мъжът на 68 години, жената на 44 . Това е и двойката с най-голяма разлика, дамата е 24 години по-млада.

30 двойки са предпочели  да стартира семейния си живот с престижно  тържество. Събрали  са роднини в заведения извън града, там срещу 360 лв е организиран и сватбения ритуал. 83 са сключените бракове в делнични дни през миналата година.

Share Button

Коментари в сайта

Все още няма коментари в сайта, вашият коментар може да е първият.


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


ДРУГИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ