БСП: ЧЕЗ Е СДЕЛКА ЗАЧЕНАТА В ПОРОК

Публикувано на 08/03/2018 9:09
/ прегледи: 420
/ коментари: 2 / в Общество, Събития
IMG_20180307_152230 (1)

ЧЕЗ е сделка зачената в порок,имаме право на гняв, заяви на среща със жени – социалистки в Монтана Дора Янкова. Тя бе специален гост на местната структура на Обединението на жените социалистки по повод 8-ми март. На срещата дойдоха и народните представители  Анастас Костадинов и д-р Илиян Тимчев. Демографските проблеми и бедността са най-сериозните причини за обезлюдяването на Северозапада, отбеляза Любимка Даскалова, председател на местното дружество. В 30 села от региона живеят под 100 човека, в 10  – между 1 до 40 души. За последното десетилетие населението на област Монтана е намаляло с 40 000 души, т. е. с един град като нашия, допълни  Камелия Трифонова, председател на ОбС на БСП.

Дора Янкова, която е и председател на ОЖС говори за новите подходи в социалната политика, за грижжата за възрастните хора, „която не е само назначаване на социални асистенти” и политиките за преодоляване на изоставането на повечето региони в страната. „Започваме консолидирането на идеи и политики за промяна на това състояние. Готови сме да направим дискусия по темата в Монтана”, каза още тя.

Д-р Илиян Тимчев поздрави участничките със стих на Блага Димитрова, Ат. Костадинов лично подари цвете на всяка от тях.

Share Button

Коментари в сайта

  1. Veli

    Очакваме някой ден Камелия Трифонова официално да се извини от името на БСП затова, че град и област Монтана бяха наказани от правителството на БСП, ДПС и Атака (тоест на Орешарски) по програмата „Растеж и устойчиво развитие на регионите“!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


ДРУГИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ