БКК-95 С НОВИ ВИСОКОТЕХНОЛОГИЧНИ МАШИНИ

Публикувано на 11/03/2022 13:01
/ прегледи: 1 485
/ в Общество, Събития
Exif_JPEG_420

БКК-95 ООД успешно изпълни проект „Инвестиции за подобряване на производствения капацитет на БКК-95 ООД“.

Проектът бе съфинансиран по оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност 2014-2020“ вкл. със средства от Европейския съюз чрез Европейския фонд за регионално развитие. 

На 11.03.2022 г. от 10.00 ч. в зала 1 на БКК-95 ООД – ул. Иван Давидков 2, гр. Монтана, се проведе информационен ден, по време на който бе представена подробна информация за целите, извършените дейности и постигнатите резултати при изпълнението на проекта. Целта на проекта е подобряване на конкурентоспособността и експортния потенциал на БКК-95 ООД чрез повишаване на производствения му капацитет. За постигане на целта са доставени, монтирани и въведени в експлоатация  високотехнологични машини и оборудване: Шприц машина 530 тона; Шприц машина 90 тона и Автоматизирана система за прахово боядисване. Допълнително със собствени средства в БКК-95 ООД са доставени, монтирани и въведени в експлоатация  и други машини – 2 броя универсални тръбоогъващи машини и 3 броя прес машини.

По време на информационния ден беше демонстрирано в работна среда цитираното по-горе доставено по проекта оборудване, както и допълнително закупените със собствени средства от БКК-95 ООД машини, осигуряващи изпълненито на целите на проекта и постигане на планираните резултати.

–––––––––––-–––––– www.eufunds.bg ––––––––––––––––––

 Проект  BG16RFOP002-2.040-0697 „Инвестиции за подобряване на производствения капацитет на БКК-95 ООД“  финансиран от Оперативна програма „Иновации и конкурентоспособност“, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския фонд за регионално развитие.

 

Share Button

Коментари в сайта

Все още няма коментари в сайта, вашият коментар може да е първият.


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


ДРУГИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ