БАЛОТАЖ В МОНТАНА НЯМА ДА ИМА

Публикувано на 26/10/2015 10:10
/ прегледи: 5 752
/ коментари: 9 / в Общество, Събития
novini-montana

Златко Живков печели близо 54 % от гласовете на избирателите в община Монтана, сочат междинните резултати на Общинската избирателна комисия – Монтана.  Към 9 часа тази сутрин при обработени 95% от протоколите на секционните комисии Златко Живков има 54 процента от гласовете на избирателите в община Монтана.
Дилян Димитров – ГЕРБ 24 % от гласовете.
Трета е д-р Иванка Делева -„Бъдеще за Монтана” близо 10 %.
Камелия Трифонова – коалиция „БСП – лява промяна за Монтана”  6 %.
Д-р Людмил Антов  – БДЦ 3,6 %.
Любомир Иванов „Единни за промяна”- 2,6 %.
Все още няма данни за съветническите листи. В 22 часа снощи от щаба на Златко Живков съобщиха, че листата на Коалиция „Заедно за Монтана” събира около 34 % подкрепа. Резултатите за листи и подреждането им ще станат ясни доста по-късно заради трудното броене на преференциалния вот. За община Монтана, активността към 19 часа е 61,22%. В 23-те села на общината 81%, в град Монтана 52%.
В референдум в община Монтана са гласували 43,09%.

Share Button

Коментари в сайта

 1. Veli

  Хе-хе, Камелия Трифонова с 6%! Тежко падение за БСП, предполагам, че знаят защо!

 2. Veli

  Резултатъ на ГЕРБ е вследствие от политиката им в региона и по-точно от безхаберието им спрямо него. Може да се прогнозира оттук нататък, че централната власт ще работи само с кметовете на ГЕРБ (нещо, което и досега правеше), докато за град Монтана няма да напрявят абсолютно нищо!

 3. георги

  Резултатът им такав,защото са тъпи инати.Всички виждат ,че хората са доволни и харесват Злати,но на инат набутват кадри и пари от 5мандата само и само да го махнат,а реално споделят политиката му е тогава за кого се борят за народа или за собствени интереси.

 4. Ваня

  Браво на българската журналистика! Поздарвления за „обективното“ представяне на резултатите от изборите! Цял един областен град беше забравен,беше заличен от картата на България. За нашите водещи журналисти фактът, че в областния град Монтана изборите са спечелени на първи тур, не е новина. Една дума за това събитие не чух, но пък видях фиаското на Ценко Чоков. Браво!

 5. КРИСИ

  Нормално е всеки ,който се интересува за бъдещето на град Монтана е да следи резултатите,тъй като заявките на всички кандидати бяха много сериозни .Божее,часове на ред гледах по всички телевизии как е Монтана….Но не….Никой нищо не каза,дори и материала на софийските медии се появи по-късно….Наистина се питах защо?????? и след като проучването е на доказали се с резултати от предварително гласуване,защо се публикува неверен резултат????Кой спечели??????Тази сутрин 2/3 от Монтанчани казваха,че ще има балотаж….А още снощи се знаеше ,че Златко Живков е над 50%……54 % СА ДОСТА НАД 25%,така,че каквито и изненади да имаше нямаше как да се промени ПОБЕДАТА…..в МЕН ОСТАНА ЕДНО ТЯГОСТНО ЧУВСТВО НА НЕДОВЕРИЕ…..ПРОСТЕТЕ !!!

 6. Жорето

  Нормално,че Злати ще победи кой би искал Дилян да затрие община Монтана,както направи с община Георги Дамяново!?Браво на хората,които уважават Монтана,уважават себе си и избраха най-доброто!Успешен мандат на КМЕТА Златко Живков и неговите съветници!

  1. Катя

   Явно от 8 години не сте посещавали община Георги Дамяново. Цялостното видимо преобразяване и подобряване на този край е благодарение на този човек, който работи за хората. С малкия бюджет на една такава община, постигнатото е достойно за уважение!

 7. светослав

  браво на Злати Живков.Дилян щеше да съсипе Монтана.Сега си ближе раните след като направи една камара поразии в областното ръководство на ГЕРБ.Кандидатите им за кметове на общините от областта са смешници въоръжени с чанти с пари .купуват ли купуват.И тези хора ще управляват.Народееее …….

 8. Петко

  ПРОБЛЕМА Е , ЧЕ МНОГО ХОРА ДАДОХА ГЛАСА СИ ПРОТИВ ВОЛЯТА СИ, А ИМЕННО ПРИТИСНАТИ И МАНИПУЛИРАНИ ОТ РЕДИЦИТЕ НА СТАРИЯТ – НОВ КМЕТ.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


ДРУГИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ