ЗЛАТКО ЖИВКОВ И ЛИСТАТА НА КОАЛИЦИЯ С №68 ЗА СИЛНА ПОБЕДА

Публикувано на 19/10/2023 14:02
/ прегледи: 425
/ в избори, Общество, Събития
DSB_3394

„Надявам се на стабилна подкрепа и категорична победа“, заяви Златко Живков – кандидат за кмет на Монтана за 7 мандат. Вчера вечерта се проведе заключителна предизборна среща на кандидатите от местната коалиция с № 68 с избиратели в драматичния театър. Събитието бе подкрепено от музикантите на духовия оркестър Виво Монтана и от Николина Чакърдъкова с неврокопския ансамбъл..

В обръщението си към присъстващите  Живков заяви, че в следващия мандат  предстои много работа. Общината вече има проекти по Интегрирани териториални инвестиции за реконструкцията на най-големите обществени сгради в Монтана. Градският транспорт ще бъде вече с електроавтобуси. Пред финал е големия проект за опазване чистотата на въздуха, по който  вече са подменени старите отоплителни уреди на  над 3200 домакинства климатици, газови бойлери и камини на пелети. Продължава реконструкцията на площад „Жеравица“ и  изграждането на младежкия център.

„Преди 4 години 71,7% от гласувалите ме избраха за кмет, а листата на коалицията тогава получи 60,3% от гласовете. Вярвам че и на 29 октомври ще постигнем този резултат“, заяви Живков.

Купуването  и продаването на гласове е престъпление.

Share Button

Коментари в сайта

Все още няма коментари в сайта, вашият коментар може да е първият.


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


ДРУГИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ