ПЛАМЕН ТОМОВ Е НОВИЯТ ДИРЕКТОР НА ПОЛИЦИЯТА В МОНТАНА

Публикувано на 13/06/2019 16:04
/ прегледи: 1 468
/ в Общество, Събития
1-2

Ст. комисар Пламен Томов е новият директор на ОД на МВР – Монтана. Днес зам. главният секретар на МВР гл. комисар Георги Арабаджиев официално връчи заповедта за назначаването му  на поста.

Ст.. ком. Пламен Томов е на 43 г,  ръководи полицията в Монтана от 23 май т. г., когато постът напусна досегашният директор ст.. ком. Ивайло Антонов.

Преди да поеме ръководството на  дирекцията в Монтана Пл. Томов е бил началник на РУ АЕЦ „Козлодуй”.

Днес директорът  връчи  ключовете на четири  нови служебни автомобила на служители на районното управление на полицията в Лом. Четирите „Шкоди” ще сменят най-експлоатираните  патрулки, каза  гл. инспектор Георги Петков – временно изпълняващ длъжността началник на РУ – Лом.

„Да си ги карате безаварийно”, пожела директорът и отбеляза, че лично ще следи как се използват автомобилите.

Със сигурност  ще са ни много полезни, не само за опазване на обществения ред, но и за пътния контрол, каза гл. инспектор Г. Петков. 30% е разкриваемостта на престъпленията на територията на ломското управление, което е едно от най-тежките в региона.

Дни преди началото на жътвата няма сигнали за нарушения  и напрежение сред земеделските стопани, отбеляза още ст. инспектор Георги Петков.

203 нови служебни автомобила са разпределени в сряда в областните дирекция на МВР в страната, съобщиха от министерството. Те отиват по областни дирекции на МВР, които са във вътрешността на страната, и на жандармерийските подразделения, които не попадат в програмата за отпусната финансова помощ на ЕС за пограничните райони. По тази програма миналата година ОД на МВР получи 17 нови автомобила.

 

 

Share Button

Коментари в сайта

Все още няма коментари в сайта, вашият коментар може да е първият.


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


ДРУГИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ