ЖЕНА ПОСТРАДА ПРИ РАБОТА С ПРЕСА ВЪВ ФИРМА „ЕМКО“

Публикувано на 29/04/2016 15:03
/ прегледи: 1 612
/ коментари: 3 / в Общество, Събития
index

59-годишна жена е пострадала по време на работа в цех на фирма „Емко“ в Монтана. Инцидентът станал малко преди 16 часа в четвъртък, Г. М., която  работела на ексцентрик преса е със средна телесна повреда, вероятно травма на ръка. Тя е в болница, няма опасност за живота й. От полицията не съобщават подробности за злополуката. Уточняват, че тя е станала в 15.44 ч. в цех на ул. „Дияна“ 1 в промишлената зона на града.  Няма данни и от Инспекцията по труда за това дали са нарушени правилата за безопасност.

 

Share Button

Коментари в сайта

 1. Аврам

  Преди десетина дни в , аналитик“ работник също си откъсна пръсти,но работата се потули.

 2. кккк

  Тук всичко се потулва.Охраната не вижда явни престъпления в много фирми.Аз се питам как може да работиш 8 часа като директор и после да даваш дежурства,но за охраната всичко е ОК.Как може да работиш на две места по едно и също време,но явно може?

 3. tyson

  То директора да не би да работи нещо, за да не може да дава дежурства :)
  Трудова злополука може да се декларира и от самия работник, ако работодателят не я декларира в НОИ. Ако никой не сигнализира за настъпил инцидент/ злополука компетентните органи няма от къде да знаят за настъпилия инциденти по време на работа. Ще кажете че всеки си мълчи заради работното място, но хайде да измрем за тия мижави пари за които работим.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


ДРУГИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ