В БЕРКОВИЦА ЗАСНЕХА 22 ВИДЕОКЛИПА ЗА ПРЕВИШЕНА СКОРОСТ

Публикувано на 23/08/2018 13:01
/ прегледи: 1 061
/ в Общество, Събития
11-14

При специализирана операция”Безопасност на движението” проведена в сряда на територията на РУП – Берковица, полицейските камери са заснели  22  видеоклипа за превишена скорост.  Съставени са  16 електронни фиша на МПС за движение над ограничението.

С ПОС терминални устройства  за разплащане на глоби по Закона за движение по пътищата – наказателни постановления, фишове и електронни фишове са оборудвани   сектор „Пътна полиция“ – Монтана , РУ-Лом, РУ-Берковица, РУ-ВършецПлащането през терминално устройство  се отразява автоматично   в системите на МВР, осъществява се с контактна или безконтактна карта на титуляра.  Могат да се разплащат и глоби издадени от други областни дирекции на МВР в страната, съобщават от ОД на МВР.
Отстъпките, предвидени в Закона за движение по пътищата за заплащане на електронни фишове, в рамките на 14 дни се отчитат автоматично от терминалните устройства. Дължимите суми се превеждат по сметка на ГД „Национална полиция“ – МВР в ОББ: BG22UBBS88883122944101, без такса обслужване.
При възникнали проблеми гражданите могат да се обръщат към началниците на съответните структури, в които са поставени устройствата, както и на електронната поща на ОДМВР – Монтана .

Share Button

Коментари в сайта

Все още няма коментари в сайта, вашият коментар може да е първият.


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


ДРУГИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ