СЕМИНАР ЗА ОНЛАЙН ТЪРГОВИЯТА В МОНТАНА

Публикувано на 06/12/2017 15:03
/ прегледи: 360
/ в Общество, Събития
i1-9

Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия проведе в Монтана обучителен семинар  на тема „Онлайн търговията и възможностите пред малките и средните предприятия за увеличаване на продажбите“. Повече от 30 фирми се включиха в обучението, домакин бе областният управител Росен Белчев. В един от модулите участваха и ученици от Финансово стопанската гимназия в Монтана.

Събитието  организира  Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия,съвместно с „АПИС Европа“ АД и „Ди Ейч Ел Експрес България“ и Българска агенция за експортно застраховане .

Пред представителите  на местни фирми бяха разяснени  теми, свързани с електронната търговия, като възможност  малките и средните предприятия да реализират  стоки и услуги, както на вътрешния, така и на международните пазари. Участниците  имаха  възможност да задават въпроси, за продажбите през интернет и етапите от износа на една пратка, така и за нормативните изисквания. На семинара бяха представени и  възможностите за застраховане на плащания при износ и сделки в  България и финансиране на бизнеса.

 

Share Button

Коментари в сайта

Все още няма коментари в сайта, вашият коментар може да е първият.


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


ДРУГИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ