ПРОТЕСТНИ ПОДПИСКИ СРЕЩУ ПОСКЪПВАНЕТО НА ВОДАТА

Публикувано на 10/09/2017 18:06
/ прегледи: 625
/ коментари: 1 / в Без категория, Общество, Събития
1

В селата на община Георги Дамяново събират подписи срещу поскъпването на водата. Десетки жители на селата Говежда и Дива Слатина вече се включиха в подписката.

Подписи ще се събират и в останалите села на общината. После ще  я връчат  на областния управител Р. Белчев.

“Няма как да плащам за кубик вода по 1.60 с пенсии от 160 лв”,обяснява възрастна жена.  Повечето хора все още не вярват, че наистина са им вдигнали вода със 108 %.

“Ако такова поскъпване има в София, ще има оставки, недоволни , протести. А нас кой ще ни чуе”, горчиво махат с ръка  балкандижийте. “Е това имаме само, чиста вода, сега и от нея ще ще трябва да се откажем”,  завършва  разговора ни в Говежда.

Новата цена на питейната вода за област Монтана е в сила от 1 септември.

Share Button

Коментари в сайта

  1. Георги Дамяново

    Това е предложено от бившия кмет Дилян Димитров. Абе, хора, какво чакате станете и изгонете тази кметица, която продължава като кмет да съсипе общината. Тая същата неиска хора по заетоста” На мен не ми трябва хора по заетоста” това са нейни думи. Няма работа, как хората да плащат по висока цена за водата, нете ли е срам. Ами хората с малки пенсии, спрете се да ограбвате бедните хора. Събодете се и се обединете, толкова години сте мачкани, и изритайте това гербаджийско племе.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


ДРУГИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ