ОБРАХА И МАГАЗИНА В С. КОМАРЕВО, КОЙ Е СЛЕДВАЩИЯТ?

Публикувано на 26/04/2018 10:10
/ прегледи: 241
/ коментари: 2 / в Общество, Събития
1-1

Крадците , които от две седмици шетат в магазини по селата записаха още един удар. Почеркът и на кражбата в смесения магазин на с. Комарево е абсолютно идентичен с кражбите в останалите 5 села. Счупен е патронника на външната врата, взети са наличните пари , около  100 -150 лв, 15-ина кутии цигари и две бутилки Кока кола от 2 л. Полицията издирва крадците.

Share Button

Коментари в сайта

  1. Gree

    Наистина почеркът на на групата е един и същ , действат през тъмната част на денонощието като правят паузи от удар до удар. Трябва усилена работа на полицията защото най вероятно ще изчакат и ще ударят пак. Както е видно , действат предимно в балканските селца , но това може да им изиграе лоша шега. Много е вероятно да са местни най вече от района на Берковица и околността, уверените удари показват че лицата познават района. Придвижват се с автомобил , най вероятно са от 2 до 4 души. Рано или късно ще попаднат в капан , но с един патрулен обход няма стане, минимум 3 автомобила по един от РУ Монтана и Берковица и един на у-тъка в Дамяново именно в това каре са и кражбите. Цялата налична информация по случаите хубаво трябва да се анализира , още един път пожелавам успех и дано следващият им удар бъде последен.

  2. Gree

    Във връзка със зачестилите удари и в съседни общини на Област Видин не е изключено и да са гастрольори . До колкото че местни познават района, то гастрольорите се запознават с района, но нека не влизаме в подробности…. Една беседа инициирана от полицията с местните жители по населени места няма да бъде излишна тъй като те са предимно възрастни хора и доверчиви и това ги прави уязвими от подобни типове които разбиват и на хората къщите наред.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


ДРУГИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ