МОНТАНА СТАВА „УМЕН ГРАД”

Публикувано на 17/11/2017 15:03
/ прегледи: 2 134
/ коментари: 3 / в Общество, Събития
1

Видеокамери вече регистрират всички автомобили, които влизат или излизат от Монтана. Камерите са монтирани на петте входа на града, както и на площад „Жеравица”. „Предстои да включим в системата за  парковете, както и обществените  места, където се събират повече хора”, обясни кметът Зл. Живков.

Два центъра – в общината и полицията ще имат достъп до данните от  камерите. Записът на преминалите автомобили ще се съхранява 30 дни. Камерите са с обхват от 20 до 200 м, настройват се според условията. Инвестицията е 30 000 лв.,

Видеонаблюдението е един от съвременните способи за превенция на криминални престъпления, както и за контрол на трафика.  като номерата на автомобили обявени за издирване се оцветяват.Не се снимат пътниците в автомобилите. Предстои  общината съвместно с полицията ще пусне  още една функция на камерите – контрол на скоростта. Това  ще стане след като бъдат поставени знаците, че на пътя има видеонаблюдение.

 

Share Button

Коментари в сайта

  1. лъвчето

    Това е пного добре обмислено като контролрол лНо същите мерки би трябвало да се вземат крой подлезите ,защото от централният подлез до излезахе хь бул Трети март стават много нарушения след 21чеса .

  2. КОР О МИЛИТЦИИ

    КОРУМПИРАН ГРАД, ОСТАНАЛ ОЩЕ В СОЦА, ЗА ТОВА СОТАНАХА СМАО ВРЪЗКАРИ НЕКАДЪРНИ ДО НЕБЕТО….ПОМЯРИТЕ НА ДС ЧЕНГЕТАТА ИЛИЧ ТОМИНСКИ И ВАНЯ ТАНАВА АГЕНТ ГЕРГАВА СЕ РАЗЛАГАТ В ГРОБОВЕТЕ ДАЙ БОЖЕ ПРЕЗ 2018 ОЩЕ ПОВЕЧЕ РАЗЛАГАЩИ СЕ КОМУНЯГИ И МИЛИЦАИ

  3. лъвчето

    Много интересно е по какво съдиш че градът е останал в соца ? Не съм сигурна и че са останали само горе посочените хора има и много други .Но за разлика от ваз те разбират че във времето всеки си е изкарвал хляба на работното си място независимо какво е то , и затова не говорят за никого лошо .Защото никои не е застрахован че ще е вечен на земята .

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


ДРУГИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ