МИСТЕРИОЗНИ КРАДЦИ ТЪРШУВАТ В МАГАЗИНИ И КМЕТСТВА

Публикувано на 17/04/2018 20:08
/ прегледи: 857
/ коментари: 1 / в Общество, Събития
IMG_20170601_102045

Нова серия от кражби в магазини, този път в община Берковица е регистрирана през последната седмица.Неизвестни за една нощ са обрали магазините в селата Гаганица и Лесковец. Най-вероятно крадците са доста разочаровани, защото в кооперативния магазин в Гаганица открили само 20 лв. Все пак задигнали  бутилка „Блек Рам” заедно с голяма бутилка Кока кола, както и парче луканка. Същата нощ неканените проверили и смесения магазин в с. Лесковец. Прехвърлили в джобовете си 50 лв и  още няколко лева в монети. Взели 5 бутилки бял пелин и кутия „Черноморец”

Миналата нощ неканените посетители са разбили и кметствата в селата Славотин и Долна Рикса. Разбира се там не са открили никакви пари. Щетите са по взломените врати.

Преди десетина дни бяха разбити магазините в три села в община Георги Дамяново. Полицията издирва крадците.

Share Button

Коментари в сайта

  1. Gree

    Липсва контрол, затова се стигат и до такива пладнешки грабежи. Повече присъствие през тъмната част на денонощието на жандармерия или полиция и повече Видеонаблюдение на ключови места., ще решат проблема или поне ще има превенция. Относно обира за Гаганица и Лесковец при работещо видеонаблюдение на разклона на Гаганица и евентуален обход малко е вероятно за подобон инцидент тъй като крадците нямат алтернативен маршрут за бягство. Същата превенция ще е полезна и за другият случай Видлица -К. Рикса , камера на Видлица и камера на стария път за Е 79. Трябва да се изготви план с кличови точки и да бъдат поставени камери, като обхода на органите на реда да не бъде преустановяван. Надявам се и желая успех на разследващите тези апахи да бъдат задържани и наказани по строгост а не да се гледа щетата на колко заплати възлиза и дали е маловажна.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


ДРУГИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ