Л. ЙОРДАНОВ С ПОЧЕТНА ЗНАЧКА НА ОБЩИНА МОНТАНА

Публикувано на 24/05/2017 14:02
/ прегледи: 1 145
/ коментари: 1 / в Общество, Събития
novini-montana

Любомир Йорданов – кореспондент на вестник „Труд” за региона получи Почетната значка на община Монтана. Отличието му бе връчено на традиционния прием по повод 24 май, който всяка година събира на празника просветни и културни дейци, общественици и политици.

Наградата за Любо Йорданов е не само за работата му като репортер, който с професионализъм и тънък усет винаги успява да отрази горещите новини, но и за активната му работа във фондация „Програма достъп до информация”. Неизчерпаемата енергия и хъс за работа често отлагат истинските му творчески планове. Защото Л. Йорданов е и автор на прекрасни стихове и проникновени разкази за чудесата и колоритните рожби на Северозапада.

На празника кметът на Монтана Златко Живков, връчи почетни значки и на изявени педагози: Елка Илчева – директор на II СУ „Н. Вапцаров”, Ирена Крумова, директор на 12 ДГ, Цецка Радованова, управител на  училище „Европа” – Монтана.

Трайка Трайкова началник на РУО-Монтана връчи почетен знак на МОН „Неофит Рилски” на Илонка Йорданова, ст. учител по физкултура в VI СУ „Отец Паисий” и Ирена Каменова, ст. учител във ФСГ”Васил Левски” – Монтана.

 

Share Button

Коментари в сайта

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


ДРУГИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ