КМЕТОВЕ И ПРОТЕСТЪРИ В ЛИСТИТЕ НА НАРОДЕН СЪЮЗ

Публикувано на 15/09/2015 15:03
/ прегледи: 2 306
/ коментари: 3 / в Общество, Събития
novini-montana

Двама кметове и един председател на обшински съвет от ГЕРБ издига за предстоящия местен вот коалиция Народен съюз / Съюз на свободните демократи, БАСТА, БДС Радикали, Гергьовден/ в област Монтана. Настоящия кмет на Чипровци Анатолий Първанов влиза в битката за втори мандат като кандидат на Народен съюз, в Бойчиновци Славей Костодинов, който управлява общината от 2007 до 2011 година. Бившият председател на Общинския съвет в Лом Стефан Пантелеев ще се бори за кметския пост.„Всички съветници от ГЕРБ в настоящия мандат застанаха зад мен”, заяви Пантелеев. В Монтана кандидат на коалицията е д-р Иванка Делева, регистрирана от местна коалиция „Бъдеще за Монтана”, в която влизат Народен съюз и РЗС. „Да разбием олигархичния модел”, това е ключовото послание на кандидатите на НС. „Искам младите да остават да живеят в Монтана, готова съм да дам всичките си сили, сърцето си за това” , каза д-р Делева. В Берковица НС подкрепя Димитранка Каменова, съветническата листа на коалицията ще води  Милован Жан Панталеев, познат от протестите за разбития път през Петрохан.
В Брусарци кандидатът за кмет е Александър Цветанов. „Ние все не можем да случим на кмет, искам да променя това, децата ми да живеят и работят там, а възрастните хора да не се залостват вечер вратите с шкафове и легла, защото ги е страх от крадци”, заяви той. Във Вълчедръм кандидат за кмет на НС е Бранимир Видин. в Якимово Здравко Занков, в Георги Дамяново подкрепят кандидата за кмет на ГЕРБ, съветническата листа ще води Милянка Каменова.

Share Button

Коментари в сайта

 1. Marta Støne

  Всички сте смешници, продажници и палячовци… Целта е да "освободите от безценното си време", за да управлявате общината един път месечно и да се въртите в един непрекъснат и порочен кръг за проблемите на хората в Северозапада! Ей така ще си огърмят в нищета и бедност хората от региона! И всеки ден ще се спасяват в чужбина, защото на вас задниците ви не са достатъчно тлъсти!!!

 2. светослав

  що, кои не са смешници.да не би другите партии да разполагат с интелигентен потенциал Та погледни ГЕРБ в Монтана. Жалки утрепки и лизачи.

 3. Димитрина

  до Marta Støne
  Тези, които се окопаха и преядоха с власт за 16 години не са смешници?!? Хората мизерстват, града опустява… Ако продължи така наистина всичко ще огърми

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


ДРУГИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ