ИРЕНА ДИМОВА ТЪРСИ МЛАДИ СЪТРУДНИЦИ

Публикувано на 30/01/2018 11:11
/ прегледи: 1 507
/ коментари: 1 / в Общество, Събития
1-5

Трима младежи  ще станат част от екипа на Ирена Димова, народен представител от ГЕРБ за регион Монтана. В проекта могат да се включат  момичета и момчета на възраст от 18  до 30 години. За три месеца те ще бъдат вписани  в регистъра на сътрудниците на  народните  представители , като ще имат възможност за участват в законодателната дейност; ще  присъстват на заседанията на комисиите в Народното събрание; ще  се включат в организирането на кръгли маси и обучения. Динамиката на политическия живот в който ще участват ще  помогне за бъдещата  реализация  на младите сътрудници,  за професионалното им  усъвършенстване  в  сферата на политиката.

Това не е работа, а възможност за лична реализация, уточнява И. Димова.  Ангажиментите на младите сътрудници ще бъдат съобразени с работното/учебното  им време.

До 31 януари т. г. кандидатите трябва да изпратят на e-mail irenadimova2008@abv.bg

  • текст – отговор на въпроса: „ Защо искам да стана част от екипа на народен представител“  – до 2 стр.
  • автобиография

Третото условие за кандидатите е:  отговорност към поетите ангажименти.

Кандидатите ще бъдат оценявани от външна комисия с председател народния представител Васил Цветков. Резултатите ще станат ясни до 20 февруари.

още подробности: тел: 0887229900

Share Button

Коментари в сайта

  1. Любопитко

    Само да попитам на въпросните “млади сътрудници” ще им бъде ли позволено в рамките на експеримента да крадът като истински депутати, или тях ще ги наблягате на работа ,а благата пак ще са си за вас???

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


ДРУГИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ