ЧИЯ Е ТАЗИ ГОРА?

Публикувано на 09/01/2019 13:01
/ прегледи: 1 434
/ коментари: 3 / в Общество, Събития
1-53

Около  16,40 ч. близо до  „Кошарник”  полицаи  спират за проверка конска каруца, натоварена с дърва. При проверката е установено, че Т.Б./20 г./  превозва  0,5 кубически метра дърва за огрев  цер, без разрешително и контролна горска марка. . Дървата и каруцата са иззети и оставени на съхранение в лесничейството в  Монтана. На Т.Б. е съставен акт за нарушение на  Закона за горите. Работа по случая продължава РУ Монтана.

Безмилостна сеч оголва крайградската зона на Монтана.Дъб, клен, акация, плодни дръвчета – всичко изчезва. Незаконната сеч не е инцидентна  и е само на 1,5 км от центъра на града, малко над ЖК”Жерави”. Заради бързането хората, които прибират дървесината разпиляват клони навсякъде. Но, кой ли го е грижа?

 

Share Button

Коментари в сайта

  1. Резачката

    Епа кой да го е грижа?!? Едно е ясно – най не ги е грижа общинския съвет, Кмета (с големо К) и….Бай Мангал, който живее на самотек и ако може смуче кръв до като кучето умре и после се прехвърля на следващото такова……..мммда……това е българската северозападна действителност……..

  2. ilieva

    Няма ли кой най-накрая да спре тая нагла твар да прави каквото си иска и където си исека? Не години му ли омръзна на тоя народ да търпи произволите на „важните избиратели“? Хора,събудете се!!! Горчиво ще плачат след години нашите деца от произволите на „социално слабите …….

  3. kiki

    Не Ви ли е ясно че в нашия край дърва могат да секат само мангалите и фирмите покровитаствани от ГЕРБ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


ДРУГИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ