200 ЛЕВА ЗА БЕЗРАБОТНИ, АКО ЗАПОЧНАТ РАБОТА НА ДРУГО МЯСТО

Публикувано на 11/10/2017 14:02
/ прегледи: 1 010
/ коментари: 1 / в Общество, Събития
1-2

Безработни, които започнат работа на повече от 50 км от населеното място по настоящ адрес, ще могат да получат средства за покриване на разходи за наем на жилище, такси за детска ясла и градина, интернет. Условието е да имат трудов договор, да са насочени към новото работно място от бюро по труда и да сменят настоящия/постоянния си адрес в населеното място, в което са намерили работа.

Пари за наем ще се отпускат само на хора, които нямат  имот в населеното място, в което са се преместили. Средствата ще се изплащат за не повече от 12 месеца. Размерът ще се определя всяка година като за 2017 г. е предвидено да е до 200 лв. на

месец. Средствата ще се получават при представяне  на документи за направени разходи.

 

 

Share Button

Коментари в сайта

  1. лъвчето

    Поредното обезлюдяване на определени области по този начин. Нима това идкате за родният ни град .Защо не дадете тези пари на хората който ще се върнат в родните места и в селата ,това е по приемливо за хората ,а не да им плащате квартирите в друти области .Затегнете си коланите и разумно помислете как да се възтанови съсипаната индустрия на градът ни .Това е начин исредство за да преборим бедността.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *


ДРУГИ ПОДОБНИ ПУБЛИКАЦИИ